In 2011, CDC a organizat a IX-a editie a trainingului de Planificare a Carierei si Dezvoltare Personala. In 16 si 17 aprilie, participantii la acest proiect au avut sansa de a-si descoperi atat spiritul pragmatic si a constiintei de sine, cat si competentele care le vor asigura alegerea carierei potrivite personalitatii lor.

Partenerii CDC in organizarea acestui eveniment sunt: On Active, Babel Center, Universitatea de Vest din Timisoara, Facultatea de Economie si Administrare a Afacerilor.

Este important de mentionat că numarul foarte mare de aplicanti pentru editia trecuta (120 aplicanti), ne-a determinat sa organizam cea de-a IX-a editie a acestui training, deoarece toti studentii trebuie sa-si cunoasca propriul potential si sa isi planifice eficient cariera pentru a avea un viitor de succes care le corespunde propriului profil psihologic. Acesta este si un motiv pentru care am creat o baza de date CDC la care doritorii se pot inscrie conform instructiunilor de pe website, la rubrica Studenti.

Parerile participanţilor la evenimentele organizate de Centrul de Dezvoltare a Carierei ne bucura enorm, de aceea feedback-urile lor inseamnă pentru noi un imbold pentru a ne continua misiunea.
“L-as putea compara cu o “bula cu energie pozitiva zburand în universul noului”;
“O imbinare productiva de lucruri interesante si activitati placute care au avut ca rezultat atingerea unui grad mai inalt de autocunoastere si a unei viziuni mai specifice asupra viitorului”;
“Ar trebui organizat un astfel de training lunar”
sunt cateva din afirmatiile participantilor la acest proiect.