Centrul de Dezvoltare a Carierei  in colaborare cu Organizatia Studentilor Basarabeni din Timisoara vine cu a X –a editie a Training-ului de Planificare a Carierei si Dezvoltare Personala.

Obiectivul principal al  proiectului este sprijinirea unui numar de 30 de studenti in conturarea unui plan concret care sa faciliteze ascensiunea lor personala si profesionala, pe un orizont de timp de la 5 pana la 10 ani.

Obiectivele acestui proiect  vizeaza optimizarea modului în care  tinerii privesc viata si pe ei insisi.

Participarea la Trainingul de  Planificare a Carierei si Dezvoltare Personala,  va insemna pentru cei 30 de studenti:

  • Cresterea nivelului  de autocunoastere;
  • Crearea  si implementarea unui plan de cariera;
  • Inceperea practicarii unui management eficient al timpul;
  • Adoptarea unor atitudini favorabile dezvoltarii personale si profesionale armonioase.

Grupul tinta este reprezentat de studentii din toate universitatile timisorene.

Intentia acestui proiect este de a orienta tinerii în directia unei dezvoltari fundamentate pe principii ca: integritatea, eficienta, asumarea responsabilitatii, bucuria de a creea, si increderea in sine.

Va informam ca proiectul se desfasoara in perioada 23-24 februarie 2012.

Pentru a aplica pentru acest trainig trebuie sa va trimite-ti CV pe adresa noastra training@careercenter.ro pana luni, 20 februarie ora 12.00, iar pentru mai multe informatii va stau la dispozitie organizatorii proiectului:

Dobrin Loredana – 0727120901;

Eugeniu Hodinitu – 0743543707.

Cateva pareri a fostilor participanti: „a declansat o lupta existentiala intre ceea ce a fost pana acum  in mintea si inima mea si ceea ce vreau sa fie de acum  inainte”, „…o experienta interesanta. Mi-am dat seama ca oameni obisnuti pot produce lucruri neobisnuite”

Ne dorim ca si anul acesta training-ul de de Planificarea a Carierei si Dezvoltare Personala, organizat de CDC si OSB, sa vina in ajutorul vostru si sa fie un real success ca si editiile anterioare.

Va asteptam,

Centrul de Dezvoltare a Carierei si Organizatia Studentilor Basarabeni din Timisoara.