noe


CDC – dedicat în exclusivitate sprijinirii studenților și absolvenților în dezvoltarea unei cariere de succes prin consiliere, informare și facilitarea accesului pe piața muncii. Am deschis o filială în Cluj, tocmai pentru a răspunde nevoilor tale și a-ți putea deveni partener în crearea carierei extraordinare pe care ți-o dorești.

Creat pentru succesul tău, CDC te ajută să pui în practică ceea ce îți place să faci.

Noi îți oferim:

 

  • oportunitatea de a te dezvolta pe plan profesional pe diverse domenii de actualitate: management de proiecte, managementul resurselor umane, relații publice, marketing, vânzări;

  • ocazia de a lucra într-o echipă tânără și entuziastă;

  • contactul cu mediul de business și cel social.

 

 

Arată-ți entuziasmul! Dezvoltă-ți creativitatea! Afirmă-te și vei putea fi unul din cei mai buni!

Nu trebuie decât să-ți DOREȘTI, să CAUȚI, să GĂSEȘTI și să NU RENUNȚI!
Tu cum îți dezvolți cariera?

Te invităm să te alături echipei noastre!
Trimite CV-ul tău, însoțit de o scrisoare de intenție, menționând în titlu „Pentru Cariera Mea” la adresa de e-mail:  cluj@careercenter.ro

Sau, poți să intri în baza noastră de date pentru a fi anunțat de fiecare dată când există o oportunitate în carieră pentru tine (informații referitoare la locuri de muncă, stagii de practică, training-uri). Este suficient să ne trimiți un CV pe aceeași adresă de e-mail  (cluj@careercenter.ro) cu subiectul „Pentru baza de date”.

CDC Cluj e abia la început. Ne dorim o comunicare deschisă, pentru ca împreună cu voi să creăm noi proiecte care să ducă la dezvoltarea personală și profesională a studenților din mediul universitar clujean.

Proiecte realizate pana acum:

- Training-uri: Secretele interviului de angajare – informatii pentru “trecerea” cu bine a acestui pas extrem de important; Comunicare; Team Work.
- Pagina Studentului - un concept nou creat in colaborare cu ziarul “Oferta Zilei”- un spatiu unde studentii isi pot pune anuntul personalizat pentru angajare.
- Cartea Carierei, editia de Cluj – un ghid adresat studentilor si tuturor celor interesati de viitorul lor personal si profesional.
- FABRICA DE ANTREPRENORI – cel mai complex proiect de antreprenoriat. 6 zile de training-uri pentru Dezvoltare Personala, Planificarea Carierei, Coaching, Business Plan si Leadership.