noe

Fabrica de Antreprenori este, probabil, cel mai complex proiect de antreprenoriat și dezvoltare personală organizat în mediul universitar din România. Prin intermediul său tinerii care au o idee de afacere și doresc să o implementeze au ocazia rară de a o expune în fața unor membrii reprezentativi ai mediului de business.

Când a luat naștere proiectul?

Anul 2009 a însemnat debutul acestui program extraordinar în Timişoara, când 60 de studenţi timişoreni au fost instruiţi în atingerea succesului în afaceri. Următorul pas mare a fost făcut în toamna anului 2011 când proiectul a fost adus și la Cluj-Napoca. Cele 8 ediții desfășurate de la debut au adunat împreuna peste 550 de tineri, a căror percepție asupra vieții și carierei s-a schimbat radical.

Intenția noastră prin această serie de evenimente este de a deschide apetitul spre antreprenoriat pentru a genera viitori oameni de succes a căror atitudine să denote: Integritate, Focus, Asumarea Responsabilității, Încredere în sine și Bucuria de a crea. Nici partea de networking nu este de neglijat, mulți dintre participanți chiar declară că aici au legat prietenii pe viață sau și-au găsit viitori parteneri de afaceri.

Poza2

De ce sa participi la Fabrica de Antreprenori?

Adesea se spune că ANTREPRENORIATUL este doar pentru cei ”inițiați”, pentru cei care au studiat ”Științe Economice” sau pentru cei cărora, ideile de a cheltui banii s-au epuizat. Dar, este cu mult mai mult decât atât. Noi credem într-un antreprenoriat în care TU ocupi locul central, și aceasta, pentru că meriți să fii un antreprenor ghidat de principii sănătoase care să te conducă spre reușită. Dorința noastră este de a vedea oameni veseli, cu multă poftă de viață, care își cunosc propria valoare și își urmează visul cu perseverență. Crează-ți cu îndrăzneală propria poveste de succes!

Evenimentul se desfăşoară pe parcursul a 7 zile intense în care vei trece prin sesiuni de training cu accent pe:

  • Dezvoltare personala si Optiuni in cariera
  • Puterea Subconstientului
  • Stiinta, spiritualitate si constiinta
  • Practici antreprenoriale
  • Crearea unui Business Plan
  • Intalniri directe cu antreprenori autentici
  • Business aplicat
  • Concurs de Plan de Afaceri

De asemenea, printre sesiunile de training vor fi prezenți câțiva antreprenori, cu care vei avea șansa să porți discuții libere și să afli ce a stat în spatele sucesului pe care îl au acum.

În cadrul concursului Planurilor de Afaceri, participantul cu cel mai reuşit proiect va obţine marele premiu de 2000 RON, precum și o posibilă susținere a oamenilor din business! Suma îi va permite creatorului să își pună ideea în practică sau să investească ulterior într-o analiză mai aprofundată a pieței pe domeniul său de interes.

 tiberius

Ce a adus nou ediția din 2013?

Anul 2013 a adus prospețime proiectului printr-o activitate practică surpriză, în cadrul căreia participanții au condus un business.
De asemenea, au aflat despre o concepție nouă în lumea afacerilor. Este vorba despre Antreprenoriatul Spiritual.

 

Fabrica de Antreprenori Cluj-Napoca 2014

Data eveniment: 04-10 nov. 2014
Locație: Inspire – Conference & Events Center / Silver Business Center  (click pe harta)

Condițiile de participare
*  Vor fi eligibili pentru participare toate persoanele cu vârsta maximă de 26 de ani.
*  Prezența pe toată durata tuturor sesiunilor de training este obligatorie!
* Tarif de participare: 19 € (plătibili în numerar în data proiectului, înainte de începerea acestuia).
* Ultima zi de înscrieri: 30 octombrie 2014.
* Cât despre participanţii ediţiilor anterioare, aceştia sunt rugaţi să dea şansa altor tineri doritori de a participa.

Pentru buna desfășurare a evenimentului dorim punctualitate, dorință de implicare activă de la început până la sfârșit și distracție.

Numărul de participanți este limitat! Aplică ACUM! Te așteaptă multe surprize! :)

 

 

Care sunt opiniile foștilor participanti despre eveniment?

Au fost 6 zile unice, în care am acumulat mai multe cunoștințe utile decât în 3 ani de facultate.

Am învățat să fac un plan de afaceri și să îl prezint în fața unor posibili investitori, am învățat să îmi stăpânesc emoțiile și am învatat să las deoparte orgoliul personal în relațiile cu alții și în business. Am învățat că Universului îi place viteza, am înțeles că trebuie să acționez ACUM!

Au fost cele mai active 6 zile din ultimul an. Lăsând la o parte prietenii și cunoștințele formate, pe parcursul acestui proiect am acumulat mult mai multe: am învățat ce înseamnă, de fapt, a fi un antreprenor, am reușit să-mi fac o introspecție amănunțită și să descopar ce vreau de fapt de la viață, am avut șansa să vorbesc cu antreprenori de top din Cluj, am înțeles de ce este importantă INTEGRITATEA și, nu în ultimul rând, am experimentat un alt fel de munca în echipa.

Vezi Pozele edițiilor anterioare.