noe

CDC partenerul dvs in dezvoltarea tinerilor!

Ne place sa fim responsabili pentru evenimente care fac o diferenta si transforma atitudini.

Am organizat numeroase conferinte, traininguri, targuri, proiecte care au dezvoltat calitatile si competentelor studentilor si i-au facut mai responsabili fata de munca, fata de viata lor si a celor din jurul lor. Am dezvoltat lideri dar si executanti impecabili.

Suntem disponibili pentru a fi implementatorul si/sau partenerul proiectelor pe care doriti sa le faceti pentru dezvoltarea personala si profesionala a tinerilor.

Experienta in organizarea de evenimente cu participare de zeci, sute sau mii de tineri ne recomanda ca fiind partenerul pe care il cautati.

Ne rezervam dreptul de a alege sa lucram cu companii/organizatii care au o viziune optimista asupra vietii si incurajeaza creativitatea, dezvoltarea si talentele.

Ce spun companiile despre CDC:
“Centrul de Dezvoltare a Carierei a fost si este cu siguranta una din cele mai importante “descoperiri” care au insotit pana astazi proiectul nostru. Speram ca vom deveni un sigur si clar punct de referinta pentru multe firme “iluminate”.
Dl. Gianluca Testa
“Centrul de Dezvoltare a Carierei este o idee indrazneata care a fost pusa in practica de niste entuziasti, dovedindu-se pe deplin oportuna, necesara si utila. Oportuna? Da, pentru ca acum mai mult ca niciodata avem nevoie de idei inovatoare. Cui ii este necesara si utila? Tuturor celor care vor sa beneficieze de elanul si inteligenta unor tineri care au raspuns intotdeauna prezent la solicitarile agentilor economici care aveau nevoie de o idée “proaspata” si de ce nu – de un eventual sprijin in rezolvarea unor probleme mai mici sau mai mari. SC Banatim este una din beneficiarele serviciilor oferite de acest Centru.”
D-na Carmen Cazan