noe

Seed of Change

We are proud to present you an amazing TRAINING course that happened in Romania in the end of March 2010
(to be more specific, between March 26th and April 2nd)!

We worked together with 28 people in creative ways to find out how we are active agents of change and what participation can mean. We explored together the potential we have as human beings, we saw what stops us from BEING THE CHANGE we want to see and discovered together what can move us and others into ACTION.

Seed of Change is the opportunity for each and every one of us to get out of their comfort zone, to stretch a bit and see what is participation for YOU, what is active citizenship, what do they mean by interdependency, what are the attitudes required, what are the opportunities around us, how can we use our creativity, what makes us START ACTING?

CDC Cluj, Zapanjiti and their amazing partners Arca, NGO Estonian Village Movement KODUKANT and Epirus.

Information : http://www.salto-youth.net
and http://zapanjiti.blogspot.com/

 


 

Planificarea Carierei si Dezvoltare Personala

In 2011, CDC a organizat a IX-a editie a trainingului de Planificare a Carierei si Dezvoltare Personala. In 16 si 17 aprilie, participantii la acest proiect au avut sansa de a-si descoperi atat spiritul pragmatic si a constiintei de sine, cat si competentele care le vor asigura alegerea carierei potrivite personalitatii lor.

Partenerii CDC in organizarea acestui eveniment sunt: On Active, Babel Center, Universitatea de Vest din Timisoara, Facultatea de Economie si Administrare a Afacerilor.

Este important de mentionat că numarul foarte mare de aplicanti pentru editia trecuta (120 aplicanti), ne-a determinat sa organizam cea de-a IX-a editie a acestui training, deoarece toti studentii trebuie sa-si cunoasca propriul potential si sa isi planifice eficient cariera pentru a avea un viitor de succes care le corespunde propriului profil psihologic. Acesta este si un motiv pentru care am creat o baza de date CDC la care doritorii se pot inscrie conform instructiunilor de pe website, la rubrica Studenti.

Parerile participanţilor la evenimentele organizate de Centrul de Dezvoltare a Carierei ne bucura enorm, de aceea feedback-urile lor inseamnă pentru noi un imbold pentru a ne continua misiunea.
“L-as putea compara cu o “bula cu energie pozitiva zburand în universul noului”;
“O imbinare productiva de lucruri interesante si activitati placute care au avut ca rezultat atingerea unui grad mai inalt de autocunoastere si a unei viziuni mai specifice asupra viitorului”;
“Ar trebui organizat un astfel de training lunar”
 sunt cateva din afirmatiile participantilor la acest proiect.

 


 

Training pentru Planificarea si Organizarea Evenimentelor (POE)

Îți dorești să intri în lumea fascinantă a organizatorilor de evenimente și nu știi de unde să începi?

Deții sau lucrezi într-o firmă care se ocupă cu organizarea evenimentelor și vrei să te diferențiezi prin calitatea serviciilor pe care le oferi clienților?

La locul tău de muncă ești delegat uneori să te ocupi de anumite evenimente și nu prea știi exact ce ai de făcut?

În viață ta se apropie un eveniment important și îți dorești să îl organizezi singur că un profesionist?

Trainingul „Planificare și Organizarea Evenimentelor” este ceea ce ai nevoie.

Cursul prezintă strategii de planificare a unei arii largi de evenimente: private (nunți, aniversări, banchete), corporate, congrese, târguri și expoziții.

Fiecare element din arhitectura unui eveniment este fundamental pentru un organizator care are ca scop atingerea unui standard înalt de excelență în munca sa și care își dorește să câștige suficient din această profesie încât să nu mai fie nevoit să facă nimic altceva.

Vom parcurge împreună toate etapele derulării unei eveniment de la ideea inițială până la finalizarea sa cu success.

Metoda de lucru se bazează pe proporția de 30% parte teoretică și 70% aplicații practice. Cu o experiență de peste 10 ani în organizarea evenimentelor, trainerul nostru îți va răspunde la întrebări folosind studii de caz din activitatea sa.